Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

nedjelja, 30. studenoga 2014.

Što žene žele

Danas je početak novog tjedna i novog mjeseca, a ujedno i početak kraja 2014. godine. Svaki mjesec je po nečemu poseban, no od svih zimskih mjeseci, prosinac mi je najdraži. Prosinac je mjesec iščekivanja-čekamo prvi snijeg, čekamo predbožićne proslave pa potom i Božić, čekamo zimske praznike i nove početke u novoj godini...A ponekad je iščekivanje mnogo slađe od samog događaja koji čekamo. Pripreme su ono što čini dio čari pojedinih događaja; tokom prosinca čar je u kupovini poklona, tremi prije božićne predstave, maloj proslavi s najdražim kolegama uz kuhano vino, u šetnjama adventskim sajmovima, pečenju kolača s mirisom cimeta i ruma i okusom čokolade. Čar je u druženju na Badnjak i otvaranju poklona poslije ponoći, u druženju, veselju, slušanju Franka Sinatre i Billa Crosbya i gledanju istih filmova po stoti put. 


Kako je još malo dana ostalo do Božića, već danas krećemo s novim idejama za poklone. Ovaj tjedan bit će posvećen djevojkama i ženama. Ako ste na ovom blogu prvi puta, svakako pročitajte neke starije postove s raznim idejama. Da ne bih ponavljala sve što sam već pisala, reći ću samo ovo: žene od vas žele vaše vrijeme. Vrijeme koje ćete odvojiti da je odvedete u kino, kazalište, na klizanje ili večeru. Vrijeme koje ćete utrošiti na izradu jedinstvenog poklona poput foto knjige s vašim uspomenama, na masažu ili čuvanje njene djece. No, ako nemate vremena, ili joj uz vaše vrijeme želite pokloniti još nešto, ovog tjedna donosim nekoliko prijedloga.

Danas vam predlažem rokovnik. Većina zaposlenih žena voli planirati stvari i voditi bilješke o tim planovima, stoga je za nju rokovnik nužnost. Stoga joj poklonite rokovnik koji je ujedno praktičan i ugodan oku, a po mogućnosti i personaliziran.


Street of Happiness (http://streetofhappiness.com/ ili  Street of Happiness na Faceu) vam nudi izbor rokovnika (ali i drugih zanimljivih proizvoda poput bilježnica, kemijskih olovaka ili dnevnika trudnoće) u više od 40 boja, s mogućnošću ispisivanja teksta po izboru na korice. A to je odličan način da vaš poklon učinite jedinstvenim.





Odličan izbor može biti i Ženski rokovnik (http://zenskirokovnik.com/ ili Ženski Rokovnik na Faceu) kojeg su osmislile žene za žene, a uz njega dolaze i internetski sadržaji poput motivacijske ploče i preporuka knjiga i filmova. Korice dolaze u nekoliko varijanti, za različite ukuse. Svakako svratite na njihove stranice jer trenutno imaju i nagradnu igru u kojoj rokovnik možete i osvojiti. 




Nema komentara:

Objavi komentar