Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

utorak, 25. studenoga 2014.

Priča baš za vaše dijete

Ovaj tjedan ponovo će biti posvećen najmlađima. Darovima za njih nekako je najteže odoljeti :-)  Stoga, upoznajte Tvornicu snova (http://www.tvornica-snova.hr/). Tvornica snova spaja dvije meni najdraže stvari-personalizirani dar i knjigu. U Tvornici snova možete pronaći pet različitih priča koje mogu biti prilagođene djevojčicama i dječacima, a raspoređene su prema uzrastu. Vaš zadatak je prilikom naručivanja napisati posvetu i upisati neke podatke o djetetu, koji će se naći u djetetovoj personaliziranoj knjizi. 



Već su tri djevojčice od mene dobile ovaj poklon, tako da iz iskustva mogu reći da ove knjige oduševljavaju i velike i male te ostaju kao uspomena za cijeli život. Odlična je stvari to što knjige dolaze u jako lijepom ukrasnom pakiranju tako da je poklon u potpunosti gotov kad ga naručite.


Ovog Božića Tvornica snova daruje i vas. Ako naručite knjigu do 17.12., vaš mališan će dobiti i personalizirano pismo od Djeda Mraza. Ako vaše dijete voli priče, ovog Božića nema dvojbi oko poklona!


Tvornicu snova možete naći i na Facebooku (Tvornica Snova na Faceu).

Nema komentara:

Objavi komentar