Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

srijeda, 26. studenoga 2014.

Kreativne mame

Nekako se podrazumijeva da su mame ujedno i kreativne. Ja osporavam tu tvrdnju i živi sam primjer mame koja nema smisla za izrađivanje igrački, za crtanje ili igranje plastelinom. Srećom, ima i onih mama koje u svoju kreativnost ulažu puno energije i vremena te su je pretvorile u posao i, na taj način, je učinile dostupnom svima nama.
Danas pogledajte radove dviju kreativnih mama koje stvaraju za one najmlađe. 
Moja imenjakinja, mama Ana, vješta je kreativka koja stoji iza Maminog gnijezda (Mamino Gnijezdo). Mamino gnijezdo mjesto je gdje ćete pronaći krpene igračke (meni se najviše svidjela zmija, iako zmije baš i ne volim) i personalizirane dekice za bebe koje dolaze na leđima mekanog puža koji može poslužiti kao potporni jastuk za bebu. Još jedna stvar koja mi se jako svidjela u Maminom gnijezdu je kazalište. Okvir kazališta i pripadajuće lutke sigurno će oduševiti svakog klinca. Znam da mene sigurno bi!







Mama Saša također se posvetila izradi zgodnih stvarčica za bebe i djecu, a njena inspiracija je njena malena Mia koja se našla i u umjetničkom imenu ove kreativke, Mama i Mia (Mama i Mia). Kod Mame i Mie su me na prvi pogled oduševile vesele i simpatične žirafe i žirafci. Tom veselom društvu pridružuju se i kitovi, sovice, pingvini, šarene kockice i dekice mekice. Puno je tu izbora za vedre božićne poklone!






Nema komentara:

Objavi komentar