Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

srijeda, 19. studenoga 2014.

2 Have & 2 Hold

Evo još jednog otkrića koje me naprosto oduševilo: To Have & To Hold! (http://www.2have2hold-shop.com/) Ova stranica ponajprije je namijenjena budućim bračnim parovima koji žele darivati svoje goste i tako im zahvaliti na sudjelovanju u njihovom velikom danu. Izbor darova koje nude je doista raskošan, a što je najbolje-svemu što odaberete možete dati svoj osobni pečat. 



Ovdje ćete naći mini staklenke za konfete, bombone ili citate; jutene ili papirnate vrećice u koje možete pakirati potpuri ili sapunčiće; papirnate kutijice koje mogu sadržavati, na primjer, usb stick s vašim fotografijama ili mali suvenir vašeg grada; malene bilježnice u koje možete otisnuti lijepe poruke za svoje goste…ideja ima na pretek. 



Osim malenih darova, ovdje možete naći i pozivnice ili natpise za tortu i razne druge dekoracije koje su vam potrebne za vaš vjenčani dan.



Naravno, ako imate i malo mašte, sve ovo što vam nudi 2Have&2Hold možete koristiti i u organiziranju neke druge vrste proslave poput rođendana ili dočeka nove godine.  
Na njihovu stranicu svakako zavirite i ako želite sami izraditi poklone za Božić. Medenjaci s porukom u njihovim mini staklenkama za sladokusce; bilježnice s citatom „Ovo je priča koju nikad nisam ispričao“ za skrivene pisce; drveni poštanski štambilji za vječne putnike, samo su neke od ideja koje mi padaju na pamet. Tko zna kakve ideje će pasti na pamet vama, zato posjetite 2Have&2Hold! (https://www.facebook.com/2have2holdshop?fref=ts



Nema komentara:

Objavi komentar