Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

nedjelja, 9. studenoga 2014.

Božić dolazi


Ne može se reći da je Božić baš pred vratima, ali nije ni daleko. A za božićno darivanje nikad se nije prerano početi pripremati. Planiranje, izrada i/ili kupovina božićnih poklona može se pretvoriti u pravu gnjavažu i izvor stresa ako se radi u posljednji tren. 
Ja najradije božićne poklone kupujem već od listopada, kada naiđem na nešto zgodno za što znam da će se svidjeti meni dragim osobama. Zato ću kroz naredne dane pokušati s vama podijeliti neke ideje za božićne darove koje možete kupiti, ali i za one koje možete izraditi. Upoznat ću vas s nekim novim kreativcima, ali i podsjetiti na nove radove kreativaca koje ste već upoznali.
Danas vam predlažem jedan vrlo lijep predbožićni ritual koji možete osmisliti za svoju djecu. Upakirajte 25 slikovnica u ukrasni papir i stavite u neki "božićni kutak". Svaku večer do Božića neka dijete odabere i odmota jednu slikovnicu koju ćete zajedno pročitati. Slikovnice ne moraju biti nove-mogu biti slikovnice koje već imate uz poneko novo iznenađenje, a dobra je ideja zamijeniti se tih mjesec dana s nekom drugom mamom. 


Ako ste odlučili obnoviti svoju ili dječju biblioteku, odlična je ideja posjetiti Interliber u Zagrebu ovog tjedna jer vas tamo očekuju brojna sniženja i povoljne prilike.


Ukoliko želite svoje dijete upoznati sa slikovnicama na engleskom jeziku, svakako posjetite stranicu Book Depository (http://www.bookdepository.com/) koj nudi knjige i slikovnice po povoljnim cijenama uz besplatnu dostavu širom svijeta. 
Ako vas zbunjuje prevelik izbor, preporučam vam sve slikovnice autora GilesaAndreae ili klasik poput Guess how much I love you.




Nema komentara:

Objavi komentar