Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

nedjelja, 27. srpnja 2014.

Tjedan završite...s knjigom u ruci

Kako to obično biva, o onome što volite najviše, na kraju najmanje napišete. Čitanje mi je omiljen način opuštanja, a knjige jedan od najdražih darova, no eto-ovog tjedna bilo je manje vremena za pisanje.
Kako god, ono najvažnije je već rečeno: čitajte! Poklanjajte knjige!
Na žalost, u današnje vrijeme, i knjige su luksuz. Većina čitača se oslanja na knjižnice, a ne na vlastite zbirke. No, unazad nekoliko godina i kod nas možete kupiti knjige po povoljnim cijenama kroz biblioteku "Knjiga dostupna svima" (http://znanje.hr/kategorija-proizvoda/knjiga-dostupna-svima/). I dosita to jesu knjige za svačiji džep jer im se cijene kreću, uglavnom, između 19.90kn i 29.90kn. Svaki mjesec na tržište izlazi 5 novih knjiga, mahom bestselera, raznih žanrova, a možete ih kupiti na kioscima Tiska te u Kozmu ili Konzumu. Ta biblioteka je donijela brojne zanimljive naslove s kojima se možete upoznati na internet stranicama.
Ukoliko vam engleski jezik nije barijera, preporučam stranicu Book Depository ( http://www.bookdepository.com/) koja ima izvanrednu ponudu knjiga za sve uzraste, svih žanrova, većinom na engleskom jeziku, uz besplatnu dostavu po čitavom svijetu pa tako i za Hrvatsku (osobno provjereno :-)). Ovisno o vrsti izdanja (mekoukoričeno, tvrdoukoričeno, džepno izdanje) variraju i cijene koje su, uglavnom, pristupačne. Svakako pogledajte i ponudu slikovnica za one najmlađe i svom ili tuđem djetetu darujte "igračku" koja nikada ne izlazi iz mode-prvu knjigu.


I za kraj, mala top lista knjiga pročitanih u 2013. godini koje vam toplo preporučam:
1. Jojo Moyes: "Tu sam pred tobom"
2. Tatiana de Rosnay: "Sarin ključ" 
3. Cecelia Ahern: "Stotinu imena"
4. Jodie Picoult: "House rules"
5. Dan Brown: "Inferno"
6. S.J. Watson: "Prije nego što zaspim"
7. Stieg Larson: "Muškarci koji mrze žene"

Nema komentara:

Objavi komentar