Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

srijeda, 9. srpnja 2014.

Iskustvo se pamti!


Najbolji poklon koji sam ikad dobila je bila povratna avionska karta za London, kao poklon za diplomu. U London sam odputovala sa sestrom i to je doživljaj koji nikada neću zaboraviti. 
Iskustvo je nešto što nam nitko ne može oduzeti, jednom kad ga steknemo. Putovanje ili neka druga nova avantura nas može obogatiti na razne načine i u tome je najveća čar te vrste poklona. Putovanje je, nažalost, skup poklon u današnje vrijeme i rijetko si ga možemo priuštiti i zato je idealan kao poklon za "velike" događaje poput vjenčanja, diplome ili okrugle godišnjice braka.
Za "manje" događaje poput rođendana ili Božića, izbor je također velik. Zašto ne bi, umjesto nekog predmeta, poklonili npr. ulaznicu za kazalište ili koncert, ulaznicu za neki nacionalni park, zoološki vrt ili seosko domaćinstvo, adrenalinski park ili rafting, neku kreativnu radionicu, sate jahanja, skok padobranom, bungee jumping, jednodnevni izlet...? Izbor je doista velik! A što je najbolje, istu stvar možete pokloniti i sebi pa u tom jedinstvenom iskustvu uživati s voljenom osobom.

Nema komentara:

Objavi komentar