Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

petak, 5. prosinca 2014.

Vaša prijateljica, Gđica Ptica

Tjedan preporuka za poklon za žene nikako ne možemo završiti bez kozmetike. Stoga je danas na redu Gđica Ptica, prijateljica vašeg tijela i lica. Gđica Ptica  (Gđica Ptica na Faceu) prirodna je i organska kozmetika koja je dobra za vašu kožu, a usto i lijepo miriše. Ime Gđica Ptica nose kremice, dezić i sexy ulje za lice i tijelo. 


Gđica Ptica Kremica potpuno je prirodna višenamjenska krema čiji su sastojci sve ono najbolje što priroda daje za njegu kože: ekstra djevičansko maslinovo ulje, neven, kamilica, pčelinji vosak i ulje lavande (i cimet i ulje naranče u drugoj varijanti).


Dezić se pak radi od ekstra djevičanskog kokosovog ulja, škroba tapioke iz bio uzgoja, sode bikarbone, te eteričnih ulja čajevca i limuna. Ovaj dezodorans je unisex proizvod pa ga možete pokloniti i muškarcima.


Sexy ulje, koje se nanosi na mokru kožu, također može biti poklon i za nju i za njega; za njega da ga nanosi i za nju, da u tome uživa! Ovo ulje  mješavina je hladno prešanih, ekstra djevičanskih ulja masline, kokosa, badema i eteričnih ulja ylang ylang i lavandina.


Ako želite imati najmirisnije poklone pod borom, trk do Gđice Ptice (http://www.gdjica-ptica.com/)!

Nema komentara:

Objavi komentar