Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

srijeda, 3. prosinca 2014.

Bicikl oko vrata

Kad govorimo o darovima za žene, jednostano ne možemo zaobići nakit. Izbor unikatnog nakita doista je velik i vjerujem da ću mu jednom moći posvetiti cijeli jedan mjesec. Stoga je bilo jako teško odlučiti koga vam predstaviti u ovo predbožićno vrijeme. Dok sam birala između desetak opcija, jučer navečer slučajno sam naišla na Facebook stranicu Wire & Tire (Wire&Tire na Faceu) koja mi je odmah zapela za oko zbog svoje originalnosti i otkačenosti. 


Iza naziva Wire & Tire kriju se dvije sestre, Ivana i Andrijana. Njihov otac Drago se već dugi niz godina bavi izradom velikih maketa bicikala i poslužio im je kao inspiracija. U želji za nekim specifičnim i prepoznatljivim nakitom, sestre su došle do ideje da se napravi bicikl puno manjih dimenzija, kao privjesak, jer zašto ne bismo "provozali" bicikl oko svoga vrata . Budući da je bicikl -privjesak naišao na pozitivne komentare pokrenuta je stranica Wire & Tire. 



Materijali koji se koriste pri izradi ovih simpatičnih mini replika su aluminijska, plastificirana i bakrena žica, guma, aluminijski lanac i slično. Originalnost dizajna ovih ogrlica je savršen izbor za 
one koji znaju biti drugačiji. 



A što sam još saznala o ove dvije mlade kreativke?


Kad je bila dijete, Andrijana je željela biti astronaut, a Ivana je svaki dan željela biti nešto drugo. Ni jedna od sestara ne voli kad pada kiša, no tmurne dane rado provedu gledajući humoristične serije, pa bi tako, upravo zbog genijalnog humora, uvijek mogle gledati Mućke. Kad je, pak, vrijeme lijepo, Ivanu najviše opušta šetnja, a Andrijanu, a što drugo, nego vožnja biciklom.
A sad škicnite njihovu stranicu i za Božić provozajte bicikl oko vrata! :-)

Nema komentara:

Objavi komentar