Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

utorak, 9. prosinca 2014.

Rasvijetlite zimske noći u Lamperaju

Lamperaj? Što je to? Unikatne lampe sa samo jednom misijom: rasvijetliti svaku situaciju. Pa zašto onda ne bi rasvijetlile vaša mračna zimska popodnevna i tople, romantične snježne noći? 





Osim svijetla, lampe iz Lamperaja dat će vašem domu ili radnom prostoru jedinstven pečat jer su doista kreativne, nadahnute i drugačije. Ova rasvjetna tijela su umjetnički radovi sa skulpturalnom vrijednošću, a rađene su od apsolutno svega i svačega što dođe u vješte ruke grafičke dizajnerice Snježane Richter. Snježani u njenom poslu pomaže cijela obitelj tako da je Lamperaj domaći obiteljski brand. 


Lamperaj (Lamperaj na Faceu / http://www.lamperaj.com/) je u potpunosti zaokružen brand jer osim unikatnih i prepoznatljivih proizvoda, ima i razrađen vizualni identitet. Osim toga, svako rasvjetno tijelo ima i ime, što se meni posebno sviđa jer daje osobnost svakom predmetu i izdvaja ga iz „obitelji“ njegovih ostalih svjetlećih srodnika. Posebno moram istaknuti našu imenjakinju, lampu imena Eureka!



Ekipu iz Lamperaja mora se pohvaliti i za osviještenost spram okoliša jer su lampe koje dolaze iz Lamperaja mahom nastale recikliranjem i reinterpretacijom ostataka nekih drugih predmeta kojima je udahnuta svjetlost i novi život.


Nema komentara:

Objavi komentar