Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

nedjelja, 7. prosinca 2014.

Poklon? Dobra ideja!

Još smo jedan tjedan bliže Božiću. Od njega nas dijeli još samo 17 dana. Jeste li već odlučili što ćete darovati najbližima, što onima koje ne poznajete, a što sami sebi? Iako bi tokom cijeli godine trebali nastojati biti ono najbolje što možemo biti, nekako mi se čini da mi u predblagdansko vrijeme to ide najbolje. Teško je baš uvijek biti dobar onoliko koliko bi to čovjek želio (ipak nismo savršena bića), ali jedan mjesec u godini? To je već izvedivo. Zato me prosinačke odluke vesele mnogo više od onih siječanjskih. U prosincu mi se čini da je sve moguće. Želim vam svima da se "zarazite" takvim raspoloženjem i da se bar neke želje i željice ostvare ovog mjeseca. Neka ovo bude misao tjedna: 
"I think you always need to try your best, but at the same time you can only do what you can do. Don't beat yourself up about it."

A sad natrag na poklone! :-) Pokloni su uvijek dobra ideja i zato vam danas predstavljam obrt za zradu suvenira imena Poklon dobra ideja ( Poklon Dobra Ideja na Faceu). Vješte ruke koje izrađuju ove personalizirane poklone i suvenire su ruke kreativke Željke Lukanec. 




Željka, kako kaže, vjeruje u anđele. Anđeli su bili i sam početak njenog kreativnog puta jer je sve počelo sa drvenom pločicom anđela koju je izradila. Od te prve pločice do danas, njena ponuda je postajala sve šira tako da sada već uključuje kutije uspomena, okvire za slike, poslužavnike, ogledala, satove, vješalice, podmetače za čaše i pločice s natpisima. 




Svi predmeti izrađeni su od drva i dekorirani decoupage tehnikom. Ono što ih čini posebnim su rukom pisani natpisis i citati koji se izrađuju po želji. Svaki predmet koji naručite od Željke može biti personaliziran. Ako odaberete ogledalo, na njemu se ože naći vaša omiljena motivacijska misao. U kutiji uspomena za kćer, sina, nećaka ili nećakinju, može se naći ime, datum rođenja, ime roditelja-ono što je vama bitno. 



Željkine rukotvorine odličan su odabir za božićni poklon. Tu bih posebice izdvojila meni najdraži dio njene ponude-drvene pločice u obliku srca, sa božićnim motivom s jedne strane i posvetom s druge. Ove slatke pločice mogu krasiti vaš zid, a kod mene krase božićno drvce.





Nema komentara:

Objavi komentar