Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

petak, 12. prosinca 2014.

Što je uvijek dobro pokloniti

Od samog početka neke stvari naglašavam kao odlične i univerzalne darove koji će razveseliti i male i velike, bez obzira na spol i interese, a jedan od njih je i vaše vrijeme. Isto tako, obznanila sam i svoju sklonost popisima i top listama.  Stoga ću u narednih par dana kreirati nekoliko top lista dobrih ideja za darove, a onda ću, na dva tjedna, blog malo staviti u mirovanje kako bih sebi i svojoj obitelji darovala svoje vrijeme.


Danas vas ponovo podsjećam na univerzalne darove. 
Lista #1: Darovi za sve
1. vaše vrijeme 
Odvojite svoje vrijeme kako bi s dragom osobom porazgovarali, prošetali, otišli na piće ili na ples; vrijeme možete iskoristiti za masažu ili lakiranje noktiju, čuvanje djece ili pečenje kolača. Vaše vrijeme je vrlo flekisibilan dar.
2. novo iskustvo
Bilo da se radi o izletu, putovanju, degustaciji novog jela ili odlasku na novu predstavu, iskustva su nešto što nam nitko nikada ne može oduzeti i kakva god da se pokazala, obogaćuju naš život. (Stranice za kolektivnu kupnju su izvrsna mjesta gdje možete povoljnije kupiti nešto od navedenog.)
3. uspomene
Izradite foto album, foto knjigu ili uokvirite fotografiju. Takvim poklonom ćete voljenoj osobi pokazati koliko je dobro poznajete i koliko toga zajedno dijelite. (Lijepo uokvirene fotografije možete dobiti u Okvirstagramu, a personalizirane kutije uspomena u Poklon Dobra Ideja. A ako želite izraditi obiteljsko stablo, obratite se Nikoli Ciku)





4. knjiga
Knjiga je novo iskustvo koje stječete sklupčani na svom kauču, uz šalicu toplog kakaa.
5. umjetnina
Umjetničko djelo obogaćuje vašu svakodnevnicu, vaš prostor i vašu dušu. (Samo neki od meni dragih umjetnika su Andreja ŽivkoHrvoje BaltićIris Mihatov MiočićPetra Žabčić)






6. vaše riječi
Svakako svom daru dodajte i neku osobnu poruku.

Nema komentara:

Objavi komentar