Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

petak, 22. kolovoza 2014.

Ispratite ljeto na Šoderici i osvojite titulu pivskog kralja

Današnji tekst nije vezan uz umjetnost, no vjerujem da malo "skretanje s puta" nikome neće zasmetati. Naime, ovog vikenda će se velikom feštom ispratiti ljeto na Šoderici. Prije mjesec i pol sam pisala o zlatnim danima Šoderice i pokušaju da se ti dani vrate. Entuzijasti iz Aquaterra Lake Resort-a, brojni koprivnički volonteri, ronilački klub Šoderica, podravski studenti, turistička zajednica županije, općina Legrad i brojni drugi pojedinci su uložili mnogo truda u to da se stvari pokrenu i da se Šoderici vrati stari sjaj. Tako je organizirano čišćenje Šoderice, vikend festival Showderica, izgrađen je Mosquito bar i u sklopu njega adrenalinski park sa poligonom i zip line-om te velikim vodama za loptu (aqua zorb). Brojni posjetitelji Šoderice ove su godine imali sadržajnije ljeto nego inače. No i to je tek početak. Prostora za napredak i za brojne druge sadržaje ime-a što je najbitnije, ima i volje za njihovom realizacijom. Tako već iduće godine možemo očekivati još bogatije koprivničko ljerto na Šoderici, uz još više posjetitelja.
No, prije toga, očekuje nas još jedan ludi vikend na Šoderici koji počinje laganim party-em za zagrijavanje u Mosquito baru već danas. Dok sutra kreće veliko natjecanje pod nazivom Beer Throne Challenge. 


Kao što i ime kaže, natjecanje je osmišljeno za ljubitelje piva za koje je Carlsberg osigurao i primamljivu nagradu: tron od 30 kartona piva. S obzirom da natjecanje počinje tek sutra, još uvijek imate vremena prijaviti svoju ekipu od pet članova koja će se okušati u deset zabavnih igara natjecateljskog karaktera. Prvih 15 ekipa koje se prijave za nagradu će dobiti majice, a pobjednička ekipa će, uz tron od piva, na čuvanje dobiti i veliki pehar. Iduče godine, borba za pehar se nastavlja. Finale susreta će se održati u nedjelju, nakon čega slijedi velika fešta uz koncert Begina.
Zato dođite i zabavite se! A idući vikend se vidimo u Koprivnici, na renesansnom festivalu! 
Prijavnica za Beer Throne Challenge
Facebook stranica sa svim informacijama

Ako još niste sigurni, ovdje je raspored igara (pa barem dođite da se dobro nasmijete gledajući :-) 
1. Utrka pedalina
2. Zip line
3. Aqua zorb
4. Povlačenje pivskih vilenjaka
5. Pivska štafeta
6. Pivski uragan
7. Beer pong Šoderica
8. Gume
9. Svinjska alka
10. Mini ispijanje

Nema komentara:

Objavi komentar