Tražite ideju za jedinstven i osoban poklon?
Trebate savjet?
Imate ideju koju želite podijeliti?
Na pravom ste mjestu...stoga...dobro došli :-)

Pratite nas i na FACEBOOKU

srijeda, 20. kolovoza 2014.

Dašak vedrine

"Svako dijete je umjetnik. Problem je ostati umjetnik kada odrasteš," rekao je Pablo Picasso. No, nekima je ipak uspjelo. Danas vas želim upoznati s umjetnicom koja je dovoljno stara da više nije dijete, a dovoljno mlada da bude kreativna poput djeteta. Upoznajte Andreju Živko!
 
Andreja je kreativna, razigrana, maštovita, sanjar i vizionar-drugim riječima, prava umjetnica. Završila je Pedagošku akademiju, smjer predškolski odgoj te paralelno stvara i radi s djecom. Za djecu raznih uzrasta vodi likovne radionice o kojima sve možete saznati na Facebook stranici https://www.facebook.com/andreja.zivko1/info. (Eto odlične ideje za poklon nekom djetetu!)


Osim što slika, Andreja daje novi život "starim" predmetima poput torbi, stolica i stolova, ormara i kreveta. Njeni rukom oslikani predmeti će u vaš prostor unijeti dašak svježine i vedrine.



U svom izričaju koristi vedre boje i jednostavne shematizirane likove, a nerijetko sliku poprati i riječima. Odaberite i vi neku inspirativnu misao koja će izmamiti osmijeh na lice dragoj osobi.





U umjetnosti, pa tako i u ovom slučaju, slike govore više od riječi. Uživajte u ovim likovnim tračcima veselja, posjetite Andrejinu Facebook stranicu (https://www.facebook.com/andreja.zivko?fref=ts) i razvedrite barem svoju, ako ne već i tuđu, svakodnevnicu nekom od Andrejinih umjetnina.

Nema komentara:

Objavi komentar